Lifestyle

Een gezonde leefstijl is echter niet zo makkelijk als het lijkt, misschien heeft u zelf al ervaringen met het veranderen van uw leefstijl en kunt u dit beamen. 

Om een inschatting te maken van uw huidige leefstijl laat ik u een logboek bijhouden waarin u bijhoudt wat u: eet, beweegt, rust en hoe u zich voelt. Daarna kijken we, wat zijn uw wensen en behoefte zijn en hoe kunnen we er samen voor zorgen dat er een gezonde leefstijl wordt gecreƫerd waar u ook achter staat.

Motivatie speelt hier een belangrijke rol bij. We zorgen ervoor dat deze motivatie wordt behouden. Door steeds kleine stapjes in de goede richting te zetten worden steeds grotere doelen bereikt. Kleine tussendoelstellingen houden de boel overzichtelijk en haalbaar. Het zelfvertrouwen wat ontstaat als doelen worden behaald kan worden gebruikt om weer een stap verder te komen. Op deze manier kan de huidige leefstijl langzaam worden omgedraaid naar een gezonde leefstijl, waar u een leven lang profijt van heeft. Terugvallen zullen er zijn, tijdens momenten is het fijn om steun in de rug te krijgen van een personal trainer.

Ben je geĆÆnteresseerd? Neem dan nu contact op.