Personal training bij The Gym Trainer is 1 op 1 intensieve begeleiding. Ieder persoon is uniek en bij The Gym Trainer kijken we naar jou. Wat is er nodig om een juist programma op te zetten die op jouw op het lijf is geschreven. We streven ernaar om je fysiek en mentaal fit te maken en een optimaal balans te vinden in jouw levensstijl.

”Together we reach your goals”

Doelen stellen en bereiken vind ik persoonlijk het mooiste wat er is. Je stelt een plan op en werkt het uit en in de praktijk zal je meemaken dat dit niet zonder slag of stoot gaat. Ondanks de tegenslagen waar je soms mee te maken krijgt is het de kunst om je te focussen op je doelstelling en je niet uit het veld te laten slaan. In de praktijk komt het echter vaak voor dat mensen niet in staat zijn deze doelen op eigen benen te realiseren, ze missen een stok achter de deur, de motiverende factor om ze uiteindelijk naar die eindstreep te helpen.

Ga met mij de uitdaging aan en dan gaan we samen over die streep.

Hoe ziet het vervolg eruit?

We maken eerst een afspraak voor een Gratis Intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen wat ik precies voor jou kan betekenen. Vervolgens als we met elkaar willen werken gaan we een 0-meting doen. 12-punts huidplooimeting, bloeddrukmeting, lengte, gewicht en leeftijd. Ook zal u een vragenlijst ontvangen over uw medische/blessure achtergrond.  

Als we alle gegevens hebben gaan we een plan opstellen. Dit zal bestaan uit subdoelen op gebied van voeding, sport en vrije tijd. 

Nu hebben we alle voorbereidingen gehad en kunnen we aan de slag. 

Heb jij ook zin om te werken aan:

  • Je gezondheid
  • Fitter en sterker te worden
  • Gezonde leefstijl
  • Voedingsbegeleiding
  • Trainen in de buitenlucht 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op.