Hoe gaat we van start?

 

  1. We plannen samen een intake in, hierin gaat we samen opzoek naar de oorzaak van je klachten. Voorafgaand het intake gesprek ontvang je van mij een uitgebreide intake vragenlijst via de email. Ook vraag ik je een voedingsdagboek van 3 dagen bij te houden, waarin je alles opschrijft wanneer je wat eet/drinkt. Beide formulieren graag minimaal 4 dagen voor het intake gesprek bij mij inleveren via de mail.  Zodat ik het alvast kan doornemen voor het intakegesprek.

 

Larissa Bieringa
  1. Tijdens het eerste gesprek bespreken we samen jouw intake vragenlijst en voedingsdagboek. Daarnaast doen we aanvullende bravermantest (neurotransmitterprofiel) en EMB bloedtest. De EMB test doen we door middel van een vingerprik. De doorlooptijd tussen het eerste en tweede consult is ongeveer 3 tot 4 weken dit i.v.m het verwerken van het EMB bloedonderzoek.

  1. Tijdens het tweede gesprek bespreken we samen de vooruitgang krijg je van mij een uitgebreid rapport met de uitslag van jouw EMB test. Hierin bespreken we alle resulaten en adviezen van jouw bloedonderzoek. Je krijgt een op maat gemaakt behandelplan en waar nodig passen we het plan hier en daar aan.

 

  1. Na een maand hebben we een vervolg afspraak. Hierin bespreken we de vooruitgang en kijken we samen of je klachten zijn hersteld. Mocht je nog niet volledig van je klachten af zijn kijken we samen wat er nog meer nodig is om het lichaam zo goed mogelijk te laten herstellen. 

 

  1. Als het gewenste resultaat bereikt is stellen we een plan op dat je zelf kan volhouden met alle kennis en inzichten die je tijdens het traject hebt gekregen. Je hebt nu meer kennis over je eigen lichaam gekregen en weet wat wel en niet goed voor jouw lichaam werkt. Nu is het de bedoeling dat je dit zelf gaat voortzetten. Zodat je in de toekomst een klachtenvrij en gezond leven tegemoet gaat. 

     

Ben je geïnteresseerd in het maken van een afspraak neem dan hier contact op.