Ik ben Larissa Bieringa, 27 jaar en woon in Den Haag.

Vanaf jongs af aan is sport de rode draad in mijn leven. Mijn liefde en passie voor trainen heb ik door de jaren heen ontwikkeld. Trainen is voor mij een prikkel waar ik enorm veel voldoening uit haal. Ik voel me fitter, energieker en ondanks de fysieke inspanning zorgt het voor ontspanning en afleiding.

Toen ik 15 jaar was is mijn interesse in het menselijk lichaam ontstaan. Ik zat niet lekker in mijn vel en ik was 10kg aan de zware kant. Door middel van veel te veel sporten en te weinig eten viel ik steeds meer af. Ik had weinig energie, at niet goed, sliep niet goed en had nooit rust in mijn hoofd. Ik wist niet waar ik eigenlijk mee bezig was, ik had maar één doel voor ogen en dat was afvallen. Ik had onvoldoende kennis op dit gebied en viel dus op een ongezonde manier af wat uiteindelijk resulteerde in een eetstoornis (anorexia athletica).

Het veranderen van mijn levensstijl ging dus niet op een gezonde manier en dat zag ik later zelf ook gelukkig in. In deze periode van mijn leven had ik het gevoel dat niemand mij begreep en was ik doodongelukkig met mezelf. Het heeft even geduurd maar met hulp van diverse professionals ben ik er weer goed boven op gekomen.

Door mijn eigen nare ervaring op dit gebied heb ik veel geleerd. Ik ben me gaan interesseren in de wereld van gezondheid, voeding en sport. Door middel van het volgen van verschillende opleidingen en stages heb ik enorm veel kennis op gedaan.

Personal Trainer
The Gym Trainer

 

 

Gevolgde opleidingen

Fitvak
-A, B & Personal Trainer

Overload worldwide 
– Top Trainer A + B
– Ketllebell master instructor
– Personal Hormonal Profiling
– Mylogenics Activation, Release & Rehab

Muscle Mentors
– Exercise mechanics 

Orthomoleculaire Therapie
Ortho Health Foundation
– Orthomoleculair adviseur basis
– Orthomoleculair adviseur gevorderd
– Bijscholing: Pijnklachten
– Energetisch Morfologische Bloedtesten

Na het volgen van deze opleidingen wilde ik graag mijn kennis in de praktijk toepassen. Dat heb ik 3 jaar lang in Arnhem gedaan. Daar heb ik een eigen sportschool gehad The Gym. Met liefde en plezier heb ik hier 3 jaar lang lesgegeven. Enorm veel geleerd en gedeeld.

Inmiddels ben ik verhuisd en geef ik nu mijn trainingen in Zoetermeer. 

Graag wil ik met mijn eigen ervaringen mensen helpen om weer gelukkig te worden met hun eigen lichaam en samen op een gezonde manier doelstellingen bereiken.

The Gym Trainer